Welkom bij Fjord Home

Uw droomhuis in Noorwegen en Zweden

Fjord Home

Uw Noorwegen en Zweden specialist

Fjord Home

Ecologische woningen in Noorwegen en Zweden

Fjord Home

Kwaliteit, betrouwbaar en persoonlijke service

Rust en ruimte

Kies voor Droomuitzicht in Noorwegen & Zweden

Droomhuis bouwen

Fjord Home | uw droomhuis in Noorwegen & Zweden Fjord Home | uw droomhuis in Noorwegen & Zweden Fjord Home | uw droomhuis in Noorwegen & Zweden

Uw Droomhuis bouwen…
Uw Droomhuis is méér dan een woning. Het is uw rustpunt in het prachtige Noorwegen. Het is samenzijn. Het is écht van u. Fjord Home begeleidt u in dit gehele proces.

Uw huis
Of u een villa van af “scratch” wilt laten ontwerpen of een variant wilt ontwerpen op basis van een bestaand model, het kan allemaal bij Fjord Home. Tijdens de gesprekken vragen wij u naar uw wensen en waar u gelukkig van wordt. Op basis van deze wensen stellen wij uw Droomhuis samen.

Locatie
Wij bieden drie verschillende locaties aan, maar het is uiteraard ook mogelijk om zelf een kavel aan te schaffen of een kavel voor u te zoeken. Of u voor het prachtige Vrådal gaat of ander gebied prefereert; wij regelen het voor u. Wij nodigen u graag uit een bezoek ter plaatse om het juiste gevoel te kunnen ervaren. Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

Voorbeelden & referentieprojecten 

Referenties

Persoonlijke service, zoals het hoort

Bij Fjord Home begrijpen wij heel goed dat een droomhuis bouwen iets persoonlijks is, daarom staat de klant ten alle tijden centraal.

Iedereen heeft zijn eigen smaak en invulling over hoe hun droomhuis er uit moet komen, niets staat vast. Dankzij onze eigen fabriek, hebben wij de mogelijkheid om woningen aan te passen en te ontwerpen zoals u wilt.