Welkom bij Fjord Home

Uw droomhuis in Noorwegen en Zweden

Fjord Home

Uw Noorwegen en Zweden specialist

Fjord Home

Ecologische woningen in Noorwegen en Zweden

Fjord Home

Kwaliteit, betrouwbaar en persoonlijke service

Rust en ruimte

Kies voor Droomuitzicht in Noorwegen & Zweden

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen | Fjordhome

Duurzaam bouwen
Fjord Home bouwt duurzaam, dit heeft niet alleen een positief effect op het milieu, maar ook op uw leefklimaat én portemonnee.

Houtproductie
De productie van hout vindt plaats in de natuur zonder consumptie van energie en zonder afval te genereren. Tijdens de groei wordt door bomen CO2 geabsorbeerd en daarmee bijgedragen tot het reduceren van het broeikaseffect. De bossen worden in stand gehouden door herbebossing.

 

Eigen Fabriek
De woning wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Op deze manier hebben wij de mogelijkheid om het gehele proces te bepalen en kunnen we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Energieverbruik
Hout isoleert erg goed waardoor het energieverbruik in een houten woning relatief laag is. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan isolatie en milieuvriendelijk verwarmen door o.a. het gebruik van dubbele beglazing, grasdaken, warmtepompen, etc. En, ook niet onbelangrijk: In houten woningen heerst een gezond woonklimaat.

Interesse?
Heeft u interesse? U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Referenties

Persoonlijke service, zoals het hoort

Bij Fjord Home begrijpen wij heel goed dat een droomhuis bouwen iets persoonlijks is, daarom staat de klant ten alle tijden centraal.

Iedereen heeft zijn eigen smaak en invulling over hoe hun droomhuis er uit moet komen, niets staat vast. Dankzij onze eigen fabriek, hebben wij de mogelijkheid om woningen aan te passen en te ontwerpen zoals u wilt.