Welkom bij Fjord Home

Uw droomhuis in Noorwegen en Zweden

Fjord Home

Uw Noorwegen en Zweden specialist

Fjord Home

Ecologische woningen in Noorwegen en Zweden

Fjord Home

Kwaliteit, betrouwbaar en persoonlijke service

Rust en ruimte

Kies voor Droomuitzicht in Noorwegen & Zweden

Bouwkavel Vrådal

Net buiten Vrådal bevinden zich, op een prachtig schiereiland, ruim opgezette kavels aan het water. De kavelgroottes variëren tussen de 1.000 en 2.000m². De kavels liggen mooi genivelleerd in het terrein, hebben schitterend uitzicht op bergen en meer en hebben veel privacy.

Bouwkavel Vrådal | Fjord Home Bouwkavel Vrådal | Fjord Home Bouwkavel Vrådal | Fjord Home

Vanuit uw voordeur ziet u de prachtige seizoenen aan uw voordeur voorbij komen. In de winter kunt u langlaufen direct vanuit uw hytte, schaatsen op het meer, skiën in meerdere gebieden in de omgeving, sleetje rijden, wandelen of genieten van het uitzicht voor een knapperend haardvuur.

In de lente smelt de sneeuw en ontwaakt de prachtige natuur die Noorwegen rijk is. Alle flora en fauna komt weer in volle groei en bloei te staan.

De zomer kenmerkt zich door lange zomerse avonden, vele recreatiemogelijkheden in het bos als op het water (denk aan golf, wandelen, Nordic walking en mountainbiken) en de vele dieren in de omgeving die zich van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat laten zien. (das, vos, eland, ree, bever, hermelijn)

In de herfst verschijnt er een palet aan schitterende kleuren en kunt u in uw eigen tuin paddestoelen, tyttebaer en blæbaer plukken om die na een prachtige herfstdag te nuttigen in het najaarszonnetje op uw terras.

Wilt u meer weten? Bekijk dan de foto’s of neem vrijblijvend contact op.

Referenties

Persoonlijke service, zoals het hoort

Bij Fjord Home begrijpen wij heel goed dat een droomhuis bouwen iets persoonlijks is, daarom staat de klant ten alle tijden centraal.

Iedereen heeft zijn eigen smaak en invulling over hoe hun droomhuis er uit moet komen, niets staat vast. Dankzij onze eigen fabriek, hebben wij de mogelijkheid om woningen aan te passen en te ontwerpen zoals u wilt.