Welkom bij Fjord Home

Uw droomhuis in Noorwegen en Zweden

Fjord Home

Uw Noorwegen en Zweden specialist

Fjord Home

Ecologische woningen in Noorwegen en Zweden

Fjord Home

Kwaliteit, betrouwbaar en persoonlijke service

Rust en ruimte

Kies voor Droomuitzicht in Noorwegen & Zweden

Werkwijze

Uw droomhuis
Een droomhuis laten bouwen is natuurlijk niet zomaar iets. Fjord Home hecht veel waarde aan persoonlijke service en dat valt terug te zien in onze werkwijze.

Eerste gesprek
Uw wensen staan voorop. Daarom hebben we geen kant-en-klaar concept, maar maken we graag eerst kennis met u. In het eerste gesprek adviseren we u graag over:

Bezoek in Noorwegen
Een bezoek ter plaatse is de volgende stap. Wij hebben verschillende woningen ter beschikking om het “hytte i Norge” gevoel te kunnen ervaren.

Wanneer u een bouwkavel heeft gekozen, gaan wij de woning voor u tot in detail bespreken en personaliseren, produceren en tenslotte bouwen. De woningen en villa’s die wij aanbieden zijn gemaakt van hout en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zij worden volledig volgens Noorse traditie gebouwd.

Het leven in Noorwegen
Wij hebben jarenlange ervaring in Noorwegen met alle zaken die komen kijken bij het bouwen van een nieuwe woning in Noorwegen; zoals het aanvragen van bouwvergunningen en het Noorse D-nummer (sofinummer), met de planning, organisatie en uitvoering van grond en bouwwerkzaamheden, nutsvoorzieningen, logistieke werkzaamheden, etc. Wij zijn goed op de hoogte van de Noorse bouwwetgeving en cultuur en bouwen en produceren uw woning in eigen beheer zodat wij garant kunnen staan voor de allerbeste kwaliteit die voldoet aan de laatste wet- en regelgeving.

Noorse bouwwet- en regelgeving
Uw vakantie-villa zal geheel conform de Noorse bouwwet- en regelgeving worden gebouwd met gecertificeerde materialen. Kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel.

Het bouwproces
Tijdens het gehele bouwproces wordt u door ons op de hoogte gehouden van de vorderingen, dit zal onder andere met behulp van beeldmateriaal gebeuren. Zo blijft u ten alle tijden betrokken bij het proces. Uiteraard kunt u ons ook ten alle tijden bereiken met vragen.

De oplevering
Als laatst vindt de oplevering plaats van uw woning zodat u kunt gaan genieten van uw hytte!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vakantiehuis in Noorwegen? Neem vrijblijvend contact op.

 

Referenties

Persoonlijke service, zoals het hoort

Bij Fjord Home begrijpen wij heel goed dat een droomhuis bouwen iets persoonlijks is, daarom staat de klant ten alle tijden centraal.

Iedereen heeft zijn eigen smaak en invulling over hoe hun droomhuis er uit moet komen, niets staat vast. Dankzij onze eigen fabriek, hebben wij de mogelijkheid om woningen aan te passen en te ontwerpen zoals u wilt.