Welkom bij Fjord Home

Uw droomhuis in Noorwegen en Zweden

Fjord Home

Uw Noorwegen en Zweden specialist

Fjord Home

Ecologische woningen in Noorwegen en Zweden

Fjord Home

Kwaliteit, betrouwbaar en persoonlijke service

Rust en ruimte

Kies voor Droomuitzicht in Noorwegen & Zweden

Vakantievilla kopen

Fjord Home | uw droomhuis in Noorwegen & Zweden Fjord Home | uw droomhuis in Noorwegen & Zweden Fjord Home | uw droomhuis in Noorwegen & Zweden

Een vakantievilla kopen
Wij bouwen uw droomhuis: individuele, luxe, houten vakantiewoningen ofwel op onze locaties, maar ook op een door uzelf in Noorwegen en Zweden verworven bouwkavel.

Fjord Home; Noorse Traditie 
De woningen en villa’s die wij aanbieden zijn gemaakt van hout en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en het officiële Noorse bouwbesluit. Zij worden helemaal volgens Noorse traditie gebouwd. Onze bouwstijl is primair houtskeletbouw maar logs zijn uiteraard ook mogelijk. Kijk hier voor foto´s en voorbeelden.

Eigen Fabriek
De woning wordt in onze eigen fabriek geproduceerd, zodat wij van a tot z kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en wij maken alleen gebruik van gecertificeerde materialen.

Interesse?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Fjord Home Ecologische vakantiewoningen

 

Referenties

Persoonlijke service, zoals het hoort

Bij Fjord Home begrijpen wij heel goed dat een droomhuis bouwen iets persoonlijks is, daarom staat de klant ten alle tijden centraal.

Iedereen heeft zijn eigen smaak en invulling over hoe hun droomhuis er uit moet komen, niets staat vast. Dankzij onze eigen fabriek, hebben wij de mogelijkheid om woningen aan te passen en te ontwerpen zoals u wilt.